CK FANY logo

Niečo pre násťročných
Teen Relax 2017

od 12 do 17 rokov / Drienica

Nuda na zošalenie? Snáď nechceš cez leto trčať doma!!!Tak daj na svoj inštinkt a poď na ten najlepší teenage camp pod slnkom.

Turnusy:

Turnus / kód Dátum / poč. dní Cena
turnus / 103 05. - 12. 8. 2017 / 8 dní 189,- €

Rezervácia

Nuda na zošalenie a suseda klopajúca na dvere ,že jej vadí tvoja hlasná hudba??? Tak na čo čakáš? Snáď nechceš cez leto trčať doma? Tím blaznivých vedúcich čaká len na teba a ostatných uletených násťročných.

Vylepšený program, ktorý je postavený na hlavu, od rána až kým neodpadneš je šitý priamo pre tvoje potreby.Rokmi osvedčené,skvelé teritórium,parádne ubytko kopec tvojich rovesníkov s rovnakou krvnou skupinou ,,FANY pozitív"a správne strelení animátori. No a slnko a prázdniny a voda a nočné párty a a a je to jasné ,veď aj ty si teeneger a patríš medzi nás!!!

Tento rok sme tábor  zasadili do rokmi osvedčeného prostredia hotela Javorná na Drienici. Tak daj na svoj inštinkt a poď na ten najlepší teenage camp pod slnkom.  Celý bláznivý kolotoč začneme  v  úžasnom bazéne a skončíme až kým neodpadneme.

Po večeroch sa budeme chytať za brucho pri uletených súťažiach a hrách, no jednoducho neoľutuješ ani sekundu strávenú s nami. A záver dňa ukončíme pri profi diskotéke. Program je prispôsobený teenagerskému veku pre všetkych starších ako 11 a mladších ako 17 rokov.

K dispozícii máme:

- vnútorný a vonkajší bazén
- wellnes centrum
- multifunkčné futbalové ihrisko
- tenisový kurt
- stolný tenis
 

Poloha tábora

Hotel Javorná sa nachádza v tichom lesnom prostredí rekreačnej oblasti obce Drienica na upätí pohoria Čergov v nadmorskej výške 450 m.Od okresného mesta Sabinov je vzdialený iba 4 km

Ubytovanie:

Troj, štvor a päťposteľové izby s vlastným sociálnym zariadením (sprcha, WC), celková kapacita: cca 80 miest.

Vybavenie strediska:

vnútorný bazén 25x10m,vonkajší bazén 10x 5m,wellnes centrum,multifunkčné futbalové ihrisko, volejbalové ihrisko,herne,spoločenské miestnosti, stolný tenis, šípky

Doprava:

Individuálna, alebo autobusom z Košic a Prešova.

Cena:        189,- eur

V cene je zahrnuté

- ubytovanie
- stravovanie - 5x denne + pitný režim
- materiál na športovú a záujmovú činnosť
- táboroví vedúci a animačný program
- lekár, lekárnička na poskytnutie prvej pomoci
- odmeny do súťaží
- zákonné poistenie,komplexné poistenie

BONUS ZDARMA:

Skvelá atmosféra, úžasný kolektív, výborná nálada a kopec zážitkov...

Možné príplatky:

doprava autobusom:              10,- €
poistenie storna zájazdu:        4,- €
 

Rezervácia

Obrázok Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov Maxi Veget - tábor pre teenagerov

Pozícia na mape

Fotogaléria

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok